Jag svarar..

NÄR KOMMER FORSÄTTNINGEN PÅ 15 ÅR GAMMAL, UTHÄNGD, MISSTRODD??????????????

Den kommer ut imorgon klockan 12! :-)

 

 

Jag skulle vilja fråga om hur ditt familjehem är idag. Bor alla dina syskon där och är föräldrarna snälla? Och en till fråga, din mamma? Du skrev att båda föräldrarna var fulla, så hur var din mamma? Var hon som din pappa (antagligen inte riktigt, eftersom hon inte direkt nämns) Kunde du lita på henne? Och sista: Jag vill veta hur du fixade det där med socialen!!! Gjorde du om polisanmälan? För någonting måste du ju ha gjort, annars skulle du väl inte ha ett familjehem...?

 

Det är nämligen så att INNAN jag flyttade till det familjehem där jag idag bor, så bodde jag i ett annat.. MEN familjehemmet där jag idag bor i är toppen! Jag var väääääldigt skeptisk i början tack vare det innan och läget var det låg men med en positiv inställning och en chans så visade sig att jag ALDRIG hade kunnat fått något bättre. ALLA här är så ödmjuka, vi delar samma intressen och allt är så enkelt. När jag kom dit, var det som ett paradis- hur fint som helst. Det är även bara jag av mina syskon som bor här.. men det finns andra barn/ungdomar här ibland som bor vilket är skönt.

 

Min mamma har alltid varit den skötsamma och som kämpat för familjen men ju värre problemen blev under åren ju sämre började hon också må- även om hon är en mamma så är hon även en människa med känslor. Så hon blev helt enkelt medberoende. Min mamma har dock också ett hett temperament och använt våld mot oss men INTE som pappa. Jag har aldrig haft någon speciellt bra kontakt med mina föräldrar eller andra vuxna. Jag kunde inte lita på mamma.

 

Jag vet att jag inte svarat på hur jag hamna i familjehem osv med det kommer jag berätta om i bloggen snart!


Postat av L a m i a s . s e

Sv: Tack! :D

Datum: 2014-06-29 | Tid: 16:29:39
Blogg: http://lamias.seDitt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!