Det är okej att känna

Hej! Livet känns lite värdelöst just nu.. Under dem senaste dagarna sedan jag föll ihop har jag mått väldigt dåligt psykiskt. Just nu har jag kommit in i en period där allting snurrar extra mycket och jag känner mig nere. Går runt som en tickande bomb och är SÅ nära på att bryta ihop. Min hälsa krånglar väldigt mycket just nu också.. Har inte haft energin till att uppdatera då det tar väldigt på psyket att tänka tillbaka och få livet ut i bokstäver. Men jag är snart på bättringsväg men tills dess så får jag försöka påminna mig själv om att det är okej att känna att livet är världelöst, ibland

Igår hade jag en nära vän över på dinner, så skönt att slippa tankarna och bara skåla med glasen, äta gott och snacka med någon som förstår. Vin, bubbel, snacks, mat och en bästis= Underbar söndags kväll med andra ord.

Jag mår liiiite bättre nu, så ska sätta mig med bloggjobb och få denna blogg i rullning igen. Kika in imorgon så kommer fortsättningen på 15 ÅR GAMMAL, UTHÄNGD, MISSTRODD. Förresten tack för era fina kommentarer! LOVE.